Dobrodošli na website posvećen igricama za mobitele gdje za vas prikupljamo najbolje besplatne igrice za vaše mobitele. Igrice smo podijelili u kategorije kako bi vam olakšali potragu za dobrom igricom, a tu je i tražilica.Danas posjeta: 116
Igrica za mobitel: 137
Kategorija igara: 8
Tema za mobitel: 27
Kategorija tema: 10

Impressum - O nama

MobilneIgre.net je portal koji je nastao s ciljem da vam donosi pregršt odličnih i zabavnih igrica za vaše mobitele kako vam nebi bilo dosadno bilo gdje da dođete. Igrice su podijeljene u kategorije: akcijske, auto-moto, pucačine, sportske, zabavne, arkadne, avanture te ostalo, za sve igrice koje nisu pronašle mjesta u ostalim kategorijama. Igrice možete downloadati jednim klikom i potpuno besplatno! Dolaze zajedno sa slikom, opisom, veličinom i naravno, download linkom.

Site je nastao 16.09.2009. Koristi vlastiti sustav za upravnjanje sadrđajem iliti CMS (tehnologije: PHP, SQL, Javascript), a dizajn je također unikatan, djelo ekipe portala MobilneIgre.net (HTML, CSS) tako da je svako kopiranje dizajna zabranjeno!

Ekipa

Jedan od vlasnika portala je Randy Čupić, koji je zaslužan dizajniranje i izradu CMSa, a brine za SEO, suradnje, kontakt te dodaje igre. Ambiciozan je i vidi uspjeh u ovom sajtu.

Drugi vlasnik je Randyev mlađi brat Michele Čupić koji redovito dodaje igrice. Također vidi uspjeh u ovom sajtu i ustrajat će u dodavanju igrica.